روانشناسی

کنار آمدن با تنهایی در قرنطینه

کنار آمدن با تنهایی در قرنطینه

در حالی که بسیاری از مردم  در حین شیوع کرونا ویروس از خانواده و دوستان خود جدا شده اند، کسانی که به تنهایی زندگی می کنند با مجموعه ای از چالش های منحصر به فرد مبارزه می کنند که با ملغمه ای از احساس تنهایی، اضطراب و افسردگی همراه است.

اما آیا “تنها بودن” برابر  “احساس تنهایی است؟” دكتر جن هارتشتاین، یك عضو بهداشت روان یاهو لایف و روانشناس عملی در شهر نیویورك، می گوید كه اینگونه نیست.

هارتشتاین ادامه می دهد: « تنهایی:به معنای ما تنها نیستیم. این چیزی است که واقعاً همه باید از آن یاد کنیم. برخی از ما ممکن است احساس تنهایی کنیم حتی وقتی با خانواده های خود در خانه هستیم زیرا ممکن است ارتباط درستی با آنها نداشته باشیم.”

این روانشناس  می گوید سؤالاتی وجود دارد این است که می توانیم از خود بپرسیم که تا چه حد نگران هستیم و ممکن است احساس تنهایی را تجربه کنیم.

توجه کنید در قلبم چه احساسی دارم؟ آیا احساس قطع ارتباط دارم؟ آیا احساس می کنم می خواهم ارتباط بیشتری برقرار کنم اما نمی دانم چگونه؟ آیا من دچار نوعی قضاوت از خودم هستم و احساس نیازمندی می کنم؟ “

هارتشتاین می افزاید: “همه این چیزها نشانگرهای اندکی هستند که شاید من در تنهایی قرار دارم.

اگر این احساسات را تجربه می کنید، او می گوید راه هایی برای مبارزه با آنها وجود دارد.یک شخص مطمئن در بین دوستان و فامیل  پیدا کنید تا با کسی ارتباط و درد و دل کنید.

دومین چیز این است که خود را فعال کنید. غیرفعال بودن، تعطیل شدن و انجام هیچ کاری بسیار آسان است. بنابراین خود را فعال کنید. آپارتمان خود را تمیز کنید، برای پیاده روی به بیرون بروید، درخانه ورزش کنبد هر کاری. فقط کمی حرکت کنید تا اندورفین تان را تغییر دهید. “

سرانجام، هارتشتاین توصیه می کند یک روال منظم زندگی برای خود و فرزندانتان درست کنید.

وی می گوید: “این ساختار به شما كمك می كند تا فضایی را كه باید در آن مشغول شوید و به طور همزمان از خود مراقبت كنید ایجاد كنید.”

مجله اینترنتی زندگی سالم

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
مجله اینترنتی زندگی سالم نقشه سایت best counter