شاید برای شما هم این سوال پیش اومده باشه که آیا بوسیدن یک عمل غریزیه یا در طی زمان به انسان آموخته شده.. آیا حیوانات هم همدیگرو می بوسند یا نه..؟!!
شاید برای شما هم این سوال پیش اومده باشه که آیا بوسیدن یک عمل غریزیه یا در طی زمان به انسان آموخته شده.. آیا حیوانات هم همدیگرو می بوسند یا نه..؟!!
برخی از دانشمندان معتعقدند که پیشینه عمل بوسیدن به اجداد اولیه انسان بر میگرد..در آن زمان مادران غذائ جویده شده را روی لبهای کودکانشان قرار میدادند در واقع برای آنها عمل جویدن را انجام میدادند..کم کم انسان به این نتیجه رسید که این عمل باعث ایجاد احساس آرامش و امنیت در کودک میشه و این به این ترتیب بوسیدن به شکل امروزی درآمد.
علاوه بر آن ,بوسیدن این امکان را میدهد که زوجهای احتمالی , که انتظار میرود با هم زندگی مشترک داشته باشند علامتدهندههای شیمیایی بدن یکدیگر موسوم به فرومون را دریافت کنند، این ماده برای سازگاری زیستشناختی میباشد…مثلا زنان به طور ناخودآگاه به سمت مردانی بیشتر جذب میشوند که قسمت MHC موجود در ژنوم آنها با یکدیگر تفاوت دارد.
هر چه اختلاف این قسمت از ژنوم مرد و زن بیشتر باشد قدرت مقابله با بیماریها بیشتر میشود و درنتیجه فرزندان اینزوج نیز در برابر بیماریها قوی تر و سالم تر میباشند، پس شانس بیشتری برای زنده ماندن وجود دارد. به همین دلیل است که بعضی از زوجها که دارای چنین تفاوت زیادی میباشند بیشتر مواقع در کنار هم و یا در آغوش هم دیده میشوند.
همچنین نتایج تحقیقاتی در دانشگاه آلبانی آمریکا نشان میدهد که زنان از بوسیدن به عنوان یک وسیله برای پیدا کردن پدر مناسب برای فرزندانشان استفاده میکنند و مردان را بیشتر بر اساس کیفیت اولین بار بوسیدن قضاوت میکنند.
جالبه بدونین این بوسیدن فقط در مورد انسانها نیست ..گونههای زیادی از حیوانات هم همیگرو میبوسند..,و جالب تر اینکه در میان آنها , میمون های بونوبو دقیقا به شیوه انسان ها همدیگرو می بوسند.
منبع: ileev.com