معرفی کتاب

درباره کتاب چرا کار می‌کنیم؟

کتاب چرا کار می‌کنیم؟ نوشته بری شوارتز، از مجموعه کتاب‌های کسب‌وکار است که با نگاهی علمی، فلسفی به شغل و کارآفرینی می‌پردازد.

اگر به عنوان یک کارمند مرتب تابه‌حال این سؤال برای شما پیش‌آمده است که چرا هر روز صبح باید از خواب بلند شوید تا سرکار بروید یا اگر برای راه‌اندازی کسب‌وکارتان و یا حتی کارکردن انگیزه کافی ندارید یا دلایلی قانع‌کننده برای خودتان ندارید که به کارکردن متعهد باشید، مطالعه این کتاب نگاه شما را به کار عوض می کند.

کتاب چرا کار می‌کنیم؟ (Why We Work) با نگاهی فیلسوفانه درباره دلایل و انگیزه‌های انسانی صحبت می‌کند.

درباره نویسنده کتاب

پرفسور بری شوارتز نویسنده کتاب‌های انگیزشی متولد سال ۱۹۴۶ تحقیقات زیادی در زمینه رفتارهای اجتماعی انجام داده است که حاصل تحقیقاتش در سراسر دنیا موردتوجه عموم قرار گرفت. از دیگر آثار او می‌توان از جنگ طبیعت انسان و رفتارگرایی دانش و طبیعت انسان پارادوکس انتخاب، هزینه زندگی، روان‌شناسی یادگیری و رفتار، یادگیری و حافظه نام برد.

why we work book

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

ما در عصر و فرهنگی زندگی می‌کنیم که تأثیر فناوری علمی در آن مشهود و فراگیر است. خواه لپ‌تاپ، تلفن هوشمند و تبلت باشد، خواه ام. آر. آی، اصلاحات ژنتیکی و مواد مخدر صنعتی، استفاده از فناوری حقیقت ناملموس و جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره‌مان است. برخی از ما فناوری را مشتاقانه در آغوش می‌کشیم و برخی دیگر آن را با اکراه می‌پذیریم، اما همه از آن استفاده می‌کنیم.

نیازی به گفتن نیست که افراد عمیقاً از شرایط مادی زندگی‌شان و  از رفاه جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنند – متأثرند. دردسترس‌بودن ضروریاتی مانند غذا و سرپناه، و شرایط دسترسی به آن‌ها می‌تواند بقیه ابعاد زندگی را تحت‌الشعاع قرار دهد. بدون غذا اشخاص احساس گرسنگی می‌کنند، چه بپذیرند شرایطشان خواست خداست، چه بپذیرند به دلیل ناکارآمدی خودشان است و یا آن را نتیجه بی‌عدالتی اجتماعی بدانند. وقتی غذا نیست، دلیلش هرچه باشد، شکم‌خالی می‌ماند.

هنگامی‌که در مورد تأثیرات نوین علم فکر می‌کنیم، فناوری تلفن‌های هوشمند و ام. آر. آی – فناوری اشیا – چیزی است که به فکر اکثر ما خطور می‌کند. اما علم، علاوه بر خلق اشیا، مفاهیم را نیز خلق می‌کند که عبارت است از راه‌های درک جهان و جایگاه ما در آن که تأثیر عظیمی در شیوه تفکر و عملکرد ما دارد.اگر معتقد باشیم عیوب مادرزادی کار خداست، در آن صورت دعا می‌کنیم؛ اگر آن را ناشی از شانس بدانیم، خود را به تقدیر می‌سپاریم و شانس خود را امتحان می‌کنیم؛ اگر آن را ناشی از اهمال والدین بدانیم، از زنان باردار بهتر مراقبت می‌کنیم.بااین‌حال، واضح است که دیدگاه‌ها هم مهم‌اند و خیلی هم اهمیت دارند، حتی در موردی کاملاً مادی مثل تأمین غذا. کمبود غذای یک سنجاب در پارک ربطی به این ندارد که او چه دیدگاهی در مورد این کمبود دارد.

سنجاب دنبال این نیست که برای غذا دعا کند، درخت بکارد یا دیگر سنجاب‌ها را جمع کند تا علیه انسان‌هایی که محیط را آلوده کرده‌اند و باعث حذف منابع غذایی آن‌ها شده‌اند تظاهرات کنند؛ سنجاب فقط دنبال غذا می‌گردد. اما رفتار افراد در شرایط فقدان غذا تا حد زیادی به نحوه درک موضوع بستگی دارد. دیدگاه‌ها تأثیر بسزایی در این دارد که افراد در مقابل کمبود غذا صبر کنند یا انقلاب.

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
مجله اینترنتی زندگی سالم نقشه سایت best counter