چه زمانی به مشاور نیاز داریم؟
در شرایط مختلف زندگی، ممکن است با مشکلات و چالشهایی مواجه شویم که بهتنهایی قادر به حل آنها نیستیم.دراین مواقع، مراجعه به یک تراپیست یا مشاور میتواند به ما کمک کند تا به راهحلهای بهتری برای مواجهه با این چالشها برسیم. احتمالاً همه ما گاهی احساس کردیم که نیاز داریم با کسی حرف بزنیم یا از کسی کمک فکری بگیریم.
همه ما در زندگی استرس، تغییرات خلقی و سایر مشکلات عاطفی را تجربه کردهایم. ممکن است این احساسات آزاردهنده بهخاطر مشکلات طلاق، شغلی، مشکلات اقتصادی، مهاجرت یا مرگ عزیزان باشد.
در بیشتر موارد، ما خود در نهایت قادر به حل مشکل و برگشتن به حالت طبیعی هستیم؛ اما گاهی برای بازگشت به حالت طبیعی به کمی کمک نیاز داریم.
در ادامه با زندگی سالم همراه شوید تا برخی از شرایطی که ممکن است باعث شود نیازمند مراجعه به تراپیست یا مشاور باشید را بررسی خواهیم کرد:
مشکلات روحی
افسردگی، اضطراب، اختلالات خواب، اضطراب اجتماعی و… از جمله مشکلاتی هستند که ممکن است نیازمند مشاوره و درمان تخصصی باشند و شما بهتنهایی قادر به حل آنها نیستید.
مرگ عزیزان
هر کسی فقدان عزیزی را تجربه کرده، چه مرگ والدین و چه مرگ عزیزان، اما روش مقابله با آن برای هر شخصی منحصربهفرد است.سوگواری عمومی و خصوصی هر دو رایج هستند؛ اما اجتناب از واقعیتهای فقدان میتواند منجر به بروز مشکلات طولانی شود و شما برای همین به تراپی نیاز پیدا میکنید.
روابط بینفردی
مشکلات در روابط دوستانه، خانوادگی یا عاطفی ممکن است نیازمند راهنمایی و پشتیبانی حرفهای و کمک تراپیست باشند.
تغییرات بزرگ زندگی
هرگونه تغییرات بزرگ در زندگی مانند ازدواج، جدایی، انتقال به شهر دیگر، مهاجرت و… ممکن است نیازمند کمک جدی روانشناسی و مشاوره باشند.
مشکلات فردی
مشکلات فردی مانند کمبود اعتمادبهنفس، کنترل خشم، تغذیه نامناسب و پرخوری یا کمخوری عصبی… نیازمند کمک و راهنمایی متخصصان و تراپیستها است.
استرس و فشارهای زندگی
در شرایط استرس زیاد و فشارهای روزمره اقتصادی، مراجعه به یک تراپیست یا مشاور میتواند برای شما کمککننده باشد.
بهطورکلی، مشاوره و درمان روانشناختی توسط تراپیستها و مشاوران متخصص، به بیماران کمک میکند تا با شناسایی و حل مسائل روانشناختی خود، به رشد و بهبود شخصیت خود بپردازد و زندگی بهتر و سالمتری را تجربه کند.