آموزشی

11 دلیل اصلی موفقیت استارتاپ‌ها

عوامل و دلایل موفقیت استارتاپ‌ ها | استارتاپ‌ها در واقع سفری به ناشناخته‌ها هستند. از این رو کارآفرینان باید با پذیرش ابهام، عدم اطمینان و چالش‌های متعدد سازگار شوند.

متاسفانه به طور متوسط از هر 10 استارتاپ 9 تای آنها با شکست رو به رو می­شوند. مابقی که قادر به موفقیت هستند، مواردی هستند که دارای ویژگی‌هایی که در ادامه ذکر شده هستند. خصوصیاتی که به طور کلی در کارآفرینان موفق به صورت عمده مشاهده می­‌شود به شرح ذیل است؛

همچنین بخوانید : 13 مورد از مهمترین دلایل شکست استارتاپ‌ها

1- چشم انداز

یک چشم انداز تعریف شده و کامل، مهارتی است که رهبران شرکتها برای رسیدن به اهداف خود به آن نیاز دارند. این ویژگی اصلی‌ترین عامل موفقیت کارآفرینان خواهد بود و در زمان‌های دشوار به عنوان راهنمای آنها می­باشد. یک استارتاپ باید از همان ابتدا چگونگی کسب درآمد و مدل کسب و کار خود را تصور کند تا راه‌های رسیدن به هدف هموار شود.

2- سرعت

انجام سریع کارها یکی از دلایل موفقیت استارتاپ‌ها و اینکه چرا شرکت‌های نوپا قادر به دستیابی به اهداف و نقاط عطف خود هستند، می‌باشد. بین زمانی که یک استارتاپ قادر به راه اندازی به موقع می­باشد و یا هنگامی که بتواند خیلی سریعتر از رقبا عمل کند، تفاوت زیادی وجود دارد. استارتاپ‌های موفق هرگز روند انجام کارها را به تعویق نمی‌اندازند و تا زمانی که یک پروژه را به اتمام نرسانند، دست از تلاش برنمی­دارند. موثرترین افراد کسانی هستند که از وقت خود نهایت استفاده را می‌کنند. علاوه بر سرعت، داشتن افراد آگاه و با تجربه در تیم کاری نیز واقعاً تاثیرگذار است. هرچه سریعتر بتوانید اشتباه کنید، از آنها یاد بگیرید و پیشنهادات خود را بهبود بخشید، کسب و کار موفق‌تری خواهید داشت.

3- مدیریت بودجه

یک استارتاپ موفق در مدیریت امور مالی خود بسیار کارآمد است. برای این منظور باید به هر بخشی بودجه‌ای مخصوص به خود اختصاص داده و از هزینه‌های غیرضروری اجتناب شود. دانستن هدف و نیاز شرکت بسیار مهم است تا بتوانید براساس آن بودجه‌بندی کنید. وقتی منابع محدود هستند و زمان از اهمیت بالایی برخوردار است، شرکت‌ها باید مهارت انجام کارهای بیشتر را با دارایی کمتر کسب کنند.

موفقیت در استارتاپ‌

عوامل و دلایل موفقیت استارتاپ‌ ها

4- مهارت‌های اجتماعی

ارتباط موثر با دیگران دلیل دیگری برای موفقیت است. شناختن افراد قدرتمند و بانفوذ تجارت، یک فرصت طلایی برای شما فراهم می­کند تا بتوانید به عنوان اسپانسر و یا سرمایه گذار کسب و کار خود با آنها مشارکت کنید. در واقع استارت آپ‌های بزرگ یک مدیر عامل برجسته دارند که قادر است توانایی‌ها و دانش خود را برای هر سازمانی به کار گیرد. از طرف دیگر، رهبران استارتاپ‌ها باید به مردم انگیزه بدهند و دلیلی برای پیروی از آنها در سفر نامشخص در کسب و کار خود ارائه بدهند.

5- نظم و انضباط

نظم و انضباط با خود کنترلی شروع می‌شود و محصولی از تعیین یک استاندارد فردی قوی است. بدون نظم و انضباط، استارتاپ‌ها حتی اگر در بهترین شرایط اقتصادی باشند، در کسب و کار موفق نمی‌شوند. نظم و انضباط شخصی به اخلاق کاری مثبت منجر می‌شود و این اخلاق کاری منجر به انجام کارها به صورت مؤثر و کارآمد می‌شود. بسیار مهم است که اعضای تیم با هم هماهنگ شوند و با هم همکاری کنند تا به هدف خود برسند.

6- عزم و اراده

عزم راسخ همیشه برای رسیدن به موفقیت الزامی است. یک استارتاپ موفق همواره بر اهمیت اراده در هنگام راه اندازی کسب و کار تاکید می­کند. همچنین چالش‌های بسیاری در این راه وجود دارد و تیم استارتاپ برای غلبه بر این چالش‌ها و جلوگیری از شکست باید عزم راسخ داشته باشد. درست مانند کتاب جیم کالینز “خوب به عالی” که می­گوید اگر افراد مناسب در موقعیت‌های مناسب قرار داشته باشند، یک استارتاپ می­تواند در نهایت جهت خود را به سمت موفقیت پیدا کند. قاطعیت و پایداری مؤلفه‌های اصلی تحقق این واقعیت را تشکیل می­دهند.

7- سازگاری با تغییرات

بهترین استارتاپ‌ها همیشه مایل به سازگاری با فناوری‌های جدید هستند. سازگاری با تغییر می‌تواند به پیشرفتهای اساسی منجر شود. در سال‌های اولیه، استارتاپ‌ها باید بارها و بارها محصول را تکرار کنند تا اینکه بتوانند ایرادات را پیدا کرده و آنها را به درستی دریافت کنند.

8- مهارت‌های جمع‌آوری کمک‌های مالی

جریان نقدی و سرمایه پایه و اساس هر کسب و کاری است. این بدان معناست که مشاغل با سرمایه ناکافی با شکست مواجه می‌شوند. استارتاپ‌های موفق آنهایی هستند که سرمایه کافی برای اجرای فعالیت‌های تجاری خود را دارند. وظیفه اصلی مدیرعامل هر استارتاپ توانایی جمع آوری سرمایه برای کسب و کار می­باشد.

استارتاپ‌ها دلایل و عوامل موفقیت استارتاپ‌ ها

9- ریسک‌پذیری

موفقیت هر کسب و کار حول ریسک کردن است. از این رو استارتاپ‌های موفق آماده ریسک کردن هستند. آنها اعتقاد دارند که سودآورترین سرمایه گذاری‌ها معمولاً به ریسک بالایی احتیاج دارند. با این حال، چنین تصمیماتی باید با دقت کافی انجام پذیرد تا در حد امکان از ضرر و زیان جلوگیری شود و احتمال شکست به حداقل برسد.

10- مدیریت زمان

عمر استارتاپ‌ها معمولا نامعلوم است. بین کارمندان، منابع محدود و انبوهی از کارهایی که باید انجام داد، موفقیت شرکت به بهره‌وری و کارآیی تیم وابسته است تا کارهای بیشتری را با منابع و زمان کمتر انجام دهند. به یاد داشته باشید که داشتن وظایفی برای انجام دادن هرگز معضل نخواهد بود، بلکه انتخاب دقیق آنچه باید بر روی آن متمرکز شوید و اینکه چه اولویت‌بندی را انتخاب کنید، چالش شغلی شما خواهد بود.

11- اجرا

داشتن ایده فقط برای شروع کار می­باشد. در حالیکه اجرای آن سهم زیادی (حدود 98٪)  در تعیین موفقیت هر کسب و کار را تشکیل می­دهد. برای این بخش، تجربه تیم بسیار مهم است زیرا پیشینه آنها به تصمیم‌گیری و اجرای بهتر کمک می‌کند.

به طور خلاصه، استارت آپ‌های موفق همیشه به دنبال فرصت‌هایی هستند تا با فکر کردن به تمام جوانب و دائما زیر سوال بردن وضعیت موجود، کاری بهتر انجام دهند. آنها از اشتباهات خود درس می‌گیرند و آنها را سریع رفع می‌کنند تا  ادامه سفر طولانی و چالش برانگیز خود را به سمت موفقیت طی کنند.

دسترسی به منبع : Some Reasons Startups Succeed

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
مجله اینترنتی زندگی سالم نقشه سایت best counter