چرا تابهحال کسی اینها را به من نگفته بود
چرا تابهحال کسی اینها را به من نگفته بود (Why Has Nobody Told Me This Before) نوشته جولی اسمیت (Julie Smith) با ترجمه «آرزو شنطیائی» کاری از انتشارات میلکان در ۲۸۷ صفحه منتشر شده و از پرفروشترین کتابهای خودیاری در دنیا است.
دکتر «جولی اسمیت» همان دوست متخصصی است که همه ما به آن نیاز داریم. اگر میخواهید حس کنید که یک روانشناس مقابل شما نشسته و به شما قدرت میدهد که بهترین خودتان باشید، حتماً این کتاب را بخوانید! این کتاب نامزد بهترین کتاب غیرداستانی سال ۲۰۲۲ به انتخاب گودریدز نیز شده است.
«اسمیت»، روانشناس بالینی در کتاب «چرا تابهحال کسی اینها را به من نگفته بود» تمام مهارتهایی را که برای زندگی نیاز دارید به شما آموزش میدهد.او از شما نمیخواهد صرفاً با مثبتاندیشی مشکلات خود را حل کنید، بلکه تمرینات کاربردی به شما میدهد تا در تجربیات سخت زندگیتان، دچار فروپاشی روانی نشوید و مسیر درست را بیابید.
درباره نویسنده
«جولی اسمیت»، دکترای روانشناسی بالینی دارد و عضو انجمن روانشناسی بریتانیا است.
او از رسانههای اجتماعی مانند اینستاگرام و تیک تاک نیز استفاده میکند و با آموزشهای رایگان مخاطبان زیادی دارد.
نویسنده در مقدمه کتاب نوشته است: «خواندن این کتاب تضمین نمیکند که شما باقی عمرتان لبخند به لب زندگی خواهید کرد؛ اما به شما یاد میدهد از کدام ابزار بهره بگیرید تا لبخندهایتان واقعی و از صمیم قلب باشد.»
کتاب «چرا تابهحال کسی اینها را به من نگفته بود؟» در فصلهای کوتاه نوشته شده و متن روان و سادهای دارد که فهم آن برای همه مخاطبان ممکن است.
بخشهایی از کتاب چرا تابهحال کسی اینها را به من نگفته بود؟
کتاب «چرا تابهحال کسی اینها را به من نگفته بود؟» از هشت بخش تشکیل شده که در ادامه، عناوین آن را مطالعه میکنید: «مخمصه»، «انگیزه»، «درد احساسی»، «سوگ»، «تردید به خود»، «ترس»، «استرس» و «زندگی معنادار».
این کتاب یک جعبهابزار کامل درباره زندگی است. زندگی هر انسانی پستیوبلندی دارد. پستی و بلندیهایی که در هر مقطع زندگی ذهن و احساسات ما را درگیر میکنند. این روانشناس در این کتاب ما را نسبت به ذهن و احساساتمان و مسائل مربوط آگاه میکند.
نویسنده نثر زیبایی دارد و بهراحتی موضوعات را توضیح داده و در آخر هر فصل هم تمرینهای خوبی دارد که میشود با آنها خودتان را محک بزنید. در کل نویسنده از شیوه جدیدی به مشکلاتی که در کتاب عنوان شده، نگاه میکند که دقیقاً جمله عنوان کتاب را در ذهن تداعی میکند، در آخر فصل هم یک خلاصه فصل دارد.