پزشکی و سلامت
کدام یک از بیماران چشمی نباید روزه بگیرند؟
چه بیماران چشمی نباید روزه بگیرند؟ ( آیا روزه برای بیماران چشمی ضرر دارد ؟ ) | در این خصوص گفتگوی زندگی سالم با دکتر رضا مرادی جراح چشم را در خصوص بیماران چشمی و روزهداری میخوانید که به این سوال پاسخ داده اند:
تاثیر روزه بر سلامت جسم و روان افراد به اثبات رسیده است که البته در افراد مختلف، متفاوت است. اما در برخی بیماران ممکن است روزه گرفتن باعث تشدید علائم بیماری شود و سلامتیشان به خطر بیفتد از آن جمله می توان به برخی بیماری های چشمی اشاره کرد.
بیشتر بخوانید : باید و نبایدهای روزه داری
دکتر رضا مرادی جراح و متخصص چشم پزشکی در آمریکا در لایو اینستا گرامی در پاسخ به این سوال که چه بیماریهای چشمی نمیتوانند روزه بگیرند اینگونه پاسخ داد:
- افرادی که دچار بیماری آب سیاه یا گلوکوم پیشرفته هستند زیرا در طول روز فشار بدن و فشار داخل چشم دچار نوسان می شود و اندک سلولهایی که در چشمشان باقی مانده آسیب می بیند.
- افرادی که دیابت چشمی پیشرفته دارند و به عبارتی دچار ضایعات عروقی شدند خطر خونریزی چشم در آنها افزایش پیدا می کند.لذا ترجیحا نباید روزه بگیرند.
- افرادیکه نمره چشمشان بالاتر از ۸ است و عینک ته استکانی می زنند نباید روزه بگیرند چون خطر پارگی شبکیه در آنها وجود دارد.
- افرادی که خشکی چشم شدید دارند با روزه گرفتن این بیماری تشدید می شود.
- افرادی که سابقه سکته چشمی یا به عبارتی سابقه انسداد عروق چشمی دارند هم روزه گرفتن برایشان مضر است و باعث آسیب بیشتر به چشمشان می شود.
لادن سلطانی